LIVET PÅ ÖSTRA

Idrott

 

Elevkåren vid Östra Real har enligt tradition alltid haft ett stort intresse för idrott. Alla skoltävlingar vi deltagit i är det alltid i just idrott vi dominerar!

Under det senaste året har vi startar ett idrottsutskott som har ansvarar för alla de föreningar gällande idrott samt de idrottslag vi har på skolan. Nedan ser ni en lista på de sporter/föreningar vi har idag på skolan. Klicka på den sport du är intresserad av så kommer du dirigeras till deras individuella sida!

Ps. Om det är en sport du saknar eller skulle vilja starta kontakta

       Agnes Lundell som är föreningsansvarig! 

NäSTA MATCH:
  • Karlacupen pågår​

Föreningslivet

På Östra finns det ett flertal föreningar som alla jobbar för olika saker. Det kan vara allt ifrån att hålla din favoritfilm levande eller kämpa för HBTQ-rättigheter. Föreningsliv är något vi värnar om och om du vill veta mer om vilka föreningar som finns på skolan så klicka här!

Fester

Elevkåren vid Östra Real anordnar en hel del fester, där den absolut största är insparksfesten i september varje år. Utöver det så finns det halloweenfester, utsparksfester och andra klubbevenmang för 18+ are! Kika in videon till den senaste insparken här till höger!

Insparken 2018

© 2017 by Elevkåren vid Östra Real

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus
  • w-youtube